Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Erling Rød AS får du alt du trenger til bilen

Vi tilbyr salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Erling Rød AS er en autorisert bilforhandler av Volkswagen, og derfor kjenner vi bilen din aller best. Medarbeiderne våre er godt kurset og har tilgang på den nyeste kunnskapen fra Volkswagen. Vi er levende opptatt av å gi deg et problemfritt bilhold!

Bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Vi har mange års kompetanse og sikrer deg et enkelt og problemfritt bilhold. Helt siden 1952 har Erling Rød AS vært en av de ledende bilforretningene i Indre Østfold. Etter oppstarten har vi solgt både ulike bilmodeller fra Volkswagen, og hatt service og reparasjoner både av Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og Audi. I dag har Erling Rød AS 34 ansatte.

Hos oss får du garantert bilen du er på jakt etter og den aller beste kundeservicen, både før og etter at du har kjøpt en bil fra Volkswagen.

Velkommen til oss hos Erling Rød AS!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››